Annette Klausen

Om Os

UDVIKLINGSHUSET er i det daglige drevet af Annette Klausen, som har mange års erfaring som konsulent med mentoring, livsrådgivning, jobformidling og støtte til de mennesker, der er ramt af diverse udfordringer i livet.

Som mentor for sygedagpenge-modtagere har Annette Klausen kærligt opmuntret og vejledt på en måde, der har tændt håb og fornyet optimisme hos ”sine” borgere og det har altid været Annettes mål og ønske at se mennesket forstå, hvilke store ressourcer, det besidder.  Hvert enkelte menneske er unikt og alle har en skæbne, man må respektere og anerkende. Annette er i besiddelse af et drive og en positiv livsindstilling, der i samspil med visioner og praktisk udførsel altid kan se en løsning.

I UDVIKLINGSHUSET findes mange forskellige behandlere: Psykologer, Coaches, Bankrådgiver, Kostrådgiver, Stresscoach, Uddannelsesleder og LivsRådgivere.

Der kan bookes hele forløb efter aftale.

Typisk anbefaler vi ikke de helt korte forløb, fordi gode samtaler tager tid. Skal man i mål med sin udfordring og have livet til at fungere igen, kræver det noget arbejde. Måske er der brugt mange år på at ende i en dårlig situation. Så er det omsonst at tro, at man kan rette op på det hele på 14 dage.

  • Kontakt

Online kurser

Workshops

Konsulation