logo_jobcenter

Jobcentre

I 2018 blev det besluttet, at den meget anerkendte og Bedste Arbejdsformidling i Danmark, GET A MEETING, for fremtiden skal indgå i UDVIKLINGSHUSET.
Det giver god mening for sagsbehandlere i Jobcentrene. I stedet for at kunne købe kun én ydelse, er der nu mulighed for at lave en samlet løsning for en borger, som skal have hjælp til at komme videre fra en situation som Sygedagpengemodtager eller værende i Jobafklaring.
De kompetencer, GET A MEETING har opnået i sine mange aktive år indenfor beskæftigelsesområdet, videreføres med stolthed i UDVIKLINGSHUSET.
GET A MEETING har samarbejdet med: Rødovre, Hvidovre, Ballerup, Odense, Gribskov, Vallensbæk, København, Hørsholm, Allerød Jobcentre.
I dag ligger ekspertisen og de meget målbare resultater på området for Sygedagpenge-borgere.
Med stor succesrate i at få borgere til at se og forstå deres muligheder og dermed øge deres incitament til at være Chef I Eget Liv, er vi til stadighed til rådighed i vores anderledes indsats for de Jobcentre, der gerne vil have deres borgere i flow for at kunne få et bedre liv uden det offentliges indblanding.
Resultater, der kan ses på afdelingens bundlinje. Det er det, vi leverer, i samspil med de tilfredse borgere, der rykker sig hurtigt afsted ved vores hjælp.